MooiThuis_logo_tagline

Zelfstandige
project-ontwikkeling

Woningen waar
het fijn huizen is

Of MooiThuis zelfstandig opereert of in samenwerking/opdracht, het gaat altijd om kleinschaligheid, bijzonder woonvormen, een goede prijs/kwaliteit verhouding, mensgerichte contextuele architectuur en sociaal- maatschappelijke inbedding in de omgeving.

Woningen die we zelf ontwikkelen

Daar waar MooiThuis kansen ziet, treedt zij op als zelfstandig projectontwikkelaar. Als private eigenaren of gemeentes zelf geen rol willen spelen in de ontwikkeling van een woonproject, dan kan MooiThuis het project zelfstandig ontwikkelen. Wij nemen dan de grond of het gebouw over in eigendom en ontwikkelen voor eigen rekening en risico het woonproject. Uiteraard moet voor de definitieve overname wel vaststaan dat er op de betreffende locatie mogelijkheden bestaan voor (ver)bouw dan wel herbestemming.

Bied jouw locatie aan!

Ben je als particulier of stichting in het bezit van een pand of grond die geschikt is voor de (ver)bouw van woningen? En ben je bereid deze locatie aan ons te verkopen? Leg dan contact om te onderzoeken of we samen tot een overeenkomst kunnen komen. 

Meld u aan voor uw nieuwe woning!

Bent u als particulier op zoek naar een passende woning, dan kunt u zich hier bij ons aanmelden. We houden u dan op de hoogte van nieuwe projecten die passen bij uw zoekopdracht. En bij voldoende specifieke aanmeldingen, gaan we gericht op zoek naar een project voor de doelgroep waar u zich voor heeft aangemeld.