MooiThuis_logo_tagline

Ton Tempelman

Het organisatietalent van Ton biedt jouw woonproject van start tot oplevering voortgang en stabiliteit.

 

Leg direct contact met Ton

Maak kennis met Ton

Vanaf 1987 zelfstandig ondernemer in financiële dienstverlening tot 2000. 

In 2003 voltooide hij zijn 2-jarige studie tot organisatieadviseur aan het Instituut voor Bedrijfskundige Opleidingen te Zeist. Vanaf 2003 was hij werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur en begeleide tientallen grotere en kleinere organisaties op het gebied van fusies, strategieontwikkeling, marketing, risicomanagement, procesoptimalisatie, sociale innovatie en resultaatoptimalisatie.

Ton had naast zijn activiteiten als organisatieadviseur al enige ervaring opgedaan in projectontwikkeling tot hij in 2021 een project van 9 levensloopbestendige woningen kon realiseren door herbestemming van een voormalige school

Niet alleen zorgde zijn organisatietalent er voor dat het project een succes werd, ook ontdekte hij dat hij heel veel plezier beleefde aan het bouwproces. Dat was ook de periode dat hij in contact kwam met Pieter Bijker, wiens diensten mede door de provincie Drenthe werden gesubsidieerd vanwege de herbestemming van onroerend goed.

In de combinatie met professionaliteit van Pieter Bijker als zeer ervaren (CPO) bouw adviseur/begeleider, kan Ton zijn organisatietalent kwijt in het hele proces van projectverwerving tot oplevering. Daarbij ligt de focus op kleinschalige projecten in een nichemarkt die altijd aansluit bij de noodzaak tot gewenste en gezonde doorstroming in de woningmarkt.

Nieuwsgierig geworden? Pak je telefoon en bel hem op 06 – 53 98 27 53