MooiThuis_logo_tagline

Pieter Bijker

Leg direct contact met Pieter

De mensgerichtheid en bak aan CPO-ervaring van Pieter zorgt bij jouw woonproject voor souplesse in het realisatieproces.

Maak kennis met Pieter

Na zijn studie woonecologie aan de Universiteit van Wageningen, heeft Pieter de eerste 5 jaar van zijn carrière voor verschillende wooncorporaties gewerkt om daarna 14 jaar verbonden te zijn aan bureau Urbannerdam dat gespecialiseerd is in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

In 2014 maakte Pieter de overstap naar zelfstandigheid en heeft sindsdien zijn sporen ruimschoots verdiend. Niet alleen heeft hij in heel Nederland vele CPO’s succesvol geadviseerd en begeleid, ook in het Groninger aardbevingsgebied heeft hij veel aardbevingsslachtoffers begeleid bij de realisatie van een nieuwe aardbevingsbestendige woning.

Daarnaast is Pieter één van de vaste adviseurs van de provincie Drenthe en ondersteunt de activiteiten van het Impulsteam dat is opgericht als onderdeel van het beleidsplan ‘De Drentse Woonagenda’.

Pieter is gedreven in het helpen realiseren van de woonwensen zijn opdrachtgevers. Daarbij is hij laagdrempelig en dienstbaar, maar ook realistisch. Mensgericht maar ook kritisch op de uitvoerbaarheid. Onmiskenbaar is hij altijd een onmisbare schakel tussen gemeentes en zijn opdrachtgevers. Zeker na de inwerkingtreding van de nieuwe omgevingswet is zijn overstijgende kennis en ervaring bij planrealisatie een kritische succesfactor.

Nieuwsgierig geworden? Bel Pieter op 06 – 46 33 36 06